Kopējais lapas skatījumu skaits

pirmdiena, 2012. gada 12. marts

Kas ir HAARP?

  17

HAARP


HAARP (англ. High Frequency Active Auroral Research Program — программа исследования полярных сияний высокочастотным воздействием) — американский научно-исследовательский проект по изучению полярных сияний. Проект запущен весной 1997 года, в Гаконе, штат Аляска. Проект фигурирует в многочисленных теориях заговора, в том числе утверждающих, что HAARP является геофизическим или климатическим оружием.

 LV:  Aktīva Ziemeļblāzmu Pētniecības programma - polārblāzmas pētniecības  programma augstfrekvences efektiem) - ASV pētniecības projekts, lai pētītu Aurora Borealis..Projekts tika uzsākts pavasarī 1997, Håkon, Aļaskā..Projekts tiek pieminēts daudzās no sazvērestības teorijām, ieskaitot viedokļi, ka Haarp ir patiesibā ģeofiziskais vai klimatiskais ierocis.
 1983.gadā  Ronalds Regians (ASV prezidents) pavēlēja zinātniekiem uzsākt tehnoloģiju izveidi kas padarītu atomkaru neiespējamu. ‘’ Zvaigznu Karu ‘’ ierocu laikmets bija sācies. Vismaz 100 prejektu tika iesākti daudzi bija neveiksmīgi, kamēr daži vēl šodien ir izpētes stadijā, vai pilnībā pabeigti.
 Kas ir HAARP ?

HAARP ir 20 metru augstu antenu kopums Aļaskā Gakona.HAARP sastāv no 180 antenām, kas ir pats spēcīgākais radio viļnu raidītājs pasaulē. Ja visu radio viļnus sakoncentrē vienā virzienā tad viļņa spēks ir 72000 reižu spēcīgāks nekā spēcīgākas ASV radio raidstacijas jauda.
   Šo koncentrētu vilni varētu izmantot, lai notriektu kodolieroču galviņas lidojumā. Kā arī pastāv iespējas izmainīt klimatu(Un to arī var izdarīt), vai veiktu cilvēku masu apstarošanu, kas varētu mainīt viņu garastāvokli (Un arī var.) .Par šo te un vēl vairāk filmā zemāk



Kas patiesībā ir HAARP? Vai tiešam viss ir tik nevainīgi, ka mums stāsta oficialie avoti?
Kadas iespējas un tehnoloģijas tas reali slēpj sevi, un ar ko tas var draudēt mums visiem jau tuvaka laikā? Šokejoši fakti un teorijas, klimatiskais, geofiziskais, psihiskais ierocis, lielā mikroviļnu krasns kas uzsilda atmosferu, plazmas vai lāzera ierocis, vai arī kas cits... Skatamies filma zemak.

Video: HAARP-klimatiskais ierocis 1.daļa

Video: HAARP-klimatiskais ierocis 2. dala 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru